Hava Durumu

Can kaybı 18'e yükseldi, 147 kişiden haber yok!

ABD'nin Florida eyaletinde kısmen çöken 12 katlı binanın enkazında bilanço ağırlaşıyor. Can kaybı 18'e yükseldi, enkaz altında olduğu düşünülen 147 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Başkan Joe Biden'ın bugün bölgeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2021 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2021 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Can kaybı 18'e yükseldi, 147 kişiden haber yok!

ABD'nin Florida eyaleti Miami şehrinin Surfside bölgesinde 12 katlı binanın kısmen çökmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kız çocuğunun cansız bedenine ulaşılmasıyla toplam can kaybı 18'e yükseldi.

Miami Belediye Başkanı Daniella Levine Cava, yaptığı basın toplantısında, binanın enkazındaki arama kurtarma çalışmalarında iki çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldığını duyurdu.

Söz konusu cesetlerin 10 yaşındaki Lucia ile 4 yaşındaki Emma Guara kardeşlere ait olduğunu belirten Cava, enkaz altında olduğu düşünülen 147 kişiden ise hala haber alınamadığını söyledi.

Cava, "Bu kadar beklenmedik ve daha önce benzeri görülmemiş bir olayda her can kaybı trajik, ancak çocuklarımızın kaybının yükü çok ağır" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, bugün binanın bulunduğu bölgeye giderek ailelerle görüşecek ve çalışmaları yerinde izleyecek

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.