Hava Durumu

Canlı yayında kanlı infaz! Takipçilerinin gözü önünde öldürüldü

Ünlü rap şarkıcısı, arabasında Instagram canlı yayını yaparken başından vuruldu. İnanılmaz görüntülerin her saniyesi cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2021 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2021 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Canlı yayında kanlı infaz! Takipçilerinin gözü önünde öldürüldü

ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yaşanan olay tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Sahne adı olarak Indian Red Boy ismini kullanan 21 yaşındaki rap şarkıcısı Zerail Dijon Rivera, Instagram'da canlı yayını yapıp arkadaşıyla sohbet ederken birdenbire silah sesleri duyuldu.

8 Temmuz Perşembe gecesi gerçekleşen canlı yayında bir anda ateş edildiği görülürken, arkadaşının önce durumu fark etmediği, gencin burnundan kan aktığı ve "Yardım edin" diye bağırdığı görüldü.

Arkadaşının "Neredesin?" diye bağırdığı görülürken, 21 yaşındaki rapçinin "Hawthorne" yanıtı verdiği duyuldu.

Saldırıya uğrayan rapçi kanlar içinde arabasında yere yığılırken elinden cep telefonunu düşürdü ancak telefon kamera kaydı yapmaya devam ediyordu. Bu anların sonrasında kayıtta sadece bulanıklaşan görüntü ve rapçinin arkadaşının dehşet içinde bağırışları vardı.

Hawthorne Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada saldırının planlı olduğunun düşünüldüğü söylenirken şarkıcının takip edildiği ve cinayetin bir çete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Yetkililer, Indian Red Boy'un olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı. Polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri her yerde arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.