Hava Durumu

Canlı yayında olay! Bahar Candan'a 'beyin' verdi

Seyhan Soylu 'nun moderatörlüğünde Flash Tv' de yayınlanan 'Al Sana Haber ' programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan'ın yorumculuk yaptığı; 'Al Sana Haber' programında yine ilginç anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2021 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2021 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Canlı yayında olay! Bahar Candan'a 'beyin' verdi

Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' adlı programda yine dikkat çeken anlar yaşandı.

Seyhan Soylu ve Nihat Doğan canlı yayında Selin Ciğerci'yi önce bombaladı sonra telefonla bağlanıp özür diletti

"BAZEN BEYNİNİ ALIYORSUN, GÖTÜRÜYORSUN"

Seyhan Soylu'nun elinde beyin yemeğiyle stüdyoya girdiğini gören Bahar Candan, "Aaaa beyin geldi" demesi üzerine Soylu, Candan'a "Canım sana duble geldi. Aklınıza malik olalım diye. Aklımızı yerine getirelim diye.
Bazen böyle beynini alıyorsun, götürüyorsun. Ondan dolayı da salata olarak söyleyecektim. Özel, içine avakadolar falan..." demesi üzerine bozulan Bahar Candan'dan yanıt gecikmedi.

"HEMEN DÜZELTİN"

"Benim IQ'm 192! Teşekkürler, bunu siz yiyebilirsiniz" diyen Bahar Candan, sinirlenerek "Hemen düzeltin benim IQ'm 92 değil arkadaşlar, 192!"

Seyhan Soylu'nun "Kime ölçtürdün, nerede yaptırdın, torpilli mi?" sorularına bozulan Bahar Candan, "Canlı yayına beyin getirmek de az bir IQ değil Seyhan" diyerek sitem etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.