Hava Durumu

Cehennem evi! Kokuyu almamak mümkün değil...

ABD, Colorado Springs'teki beş yatak odalı mülkün, önceki kiracısı tarafından tahrif edildiği ve emlakçının yalnızca "önce koklayan" kişilerden gelen teklifleri kabul ettiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cehennem evi! Kokuyu almamak mümkün değil...

Bir emlakçı tarafından "cehennemden düçük bir dilim" olarak tanımlanan tahrif edilmiş bir ev 427 bin sterlin karşılığında satılıyor.

ABD'nin Colorado eyaletindeki beş yatak odalı mülk, dışarıdan çok daha pahalı gibi duruyor. Ancak içine girildiğinde, diğer pahalı evlerin arasında neden bu kadar ucuz kaldığı anlaşılıyor.

EVİN İÇİNE GİREN DEHŞETE DÜŞÜYOR 

Olası alıcılar, evin içine adımlarını attıklarında yoğun bir kokunun yanı sıra bol miktarda vandalizm ve yıkımla karşılaşıyor.

Falcon Property Company'den Mimi Foster, geçen Salı günü Redfin'de yayınlanan ilanında Broadmoor Bluffs Estates semtindeki evle ilgili açıklama yaptı.

"KOKUYU ALMAMAK MÜMKÜN DEĞİL" 

Emlakçı Mimi, bir yıldır elektriği olmayan evin bodrum katındaki dondurucunun etle dolu olması ve başka yerlerde çürüyen hayvan kalıntılarının bulunması nedeniyle "kokuyu almamak mümkün değil" dedi.

Foster, son kiracısının 2019'da kira ödemediği için tahliye edildiği iddia edilen mülkün "her ev sahibinin kabusu" olduğunu söyledi.

"CEHENNEMDEN BİR DİLİM" 

Mimi, "Cehennemden küçük bir dilime sahip olmayı ve onu bir cennet parçasına dönüştürmeyi hayal ediyorsanız, o zaman başka yere bakmanıza gerek yok" diye ekledi.

Yarım milyondan fazla görüntülenen açıklamada, "Gelin aklınızı şenlendirin, ama arka bahçeye çıkmayın ve bodrum katındaki dondurucuyu açmayın" denildi.

Emlakçı, evin Colorado dışında yaşayan ve on yıldan fazla bir süredir bir kiracı tarafından kiralanan hasta bir satıcıya ait olduğunu söyledi.

MÜSTEHCEN YAZILAR 

İşgalcilerin siyah sprey boya ile kaplanmış olduğu duvarlar ve trabzanlar evden içeri girildiği anda görülüyor. Duvarlarda ayrıca müstehcen yazılar yazılmış.

Geçen yıl Şubat ayına kadar, satıcı ipoteği artık ödeyemediği için hacizle karşı karşıya kaldı, ancak pandemi nedeniyle hacizlere ulusal bir yasak geldi.

Ev sahibinin daha sonra, piyasaya sürmek adına evini tamir etmek için sigorta şirketiyle birlikte çalışmaya çalıştığı söyleniyor, ancak bu girişim de başarısız oldu.

HACİZ YASAĞI SONA ERDİ 

Emlakçı Foster, haciz korumasının sona ermesiyle birlikte konut piyasasının yeniden hareketlendiğini açıkladı.

Evin indirimli fiyatı, geriye dönük vergiler, ilk ipotek ve ev üzerindeki ipotekler dahil olmak üzere ödenmemiş maliyetlerin miktarından kaynaklanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.