Hava Durumu

Cem Yılmaz 'Emanet'le geliyor

Üçüncü filmi Emanet'in çekimlerine başlayan komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, projenin oyuncu kadrosunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cem Yılmaz 'Emanet'le geliyor

2019'da Karakomik Filmler ile vizyonda olmaya hazırlanan Cem Yılmaz, üçüncü filmi Emanet'in çekimlerine başladığını duyurdu. Yılmaz, paylaşımına filmin oyuncularını da etiketledi.

Ocak ayında "Kaçamak" ve "2 Arada" isminde 60 dakikalık ve iki bağımsız hikaye ile izleyicilerinin karşısında olmaya hazırlanan usta komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler serisinde yer alan üçüncü filminin "Emanet" olduğunu açıklamıştı. 

FİLMİN KADROSUNU AÇIKLADI

Cem Yılmaz, sosyal medya paylaşımında Emanet'in çekimlerine başladığını duyurdu. Yılmaz, paylaşımına filmin oyuncularını da etiketledi.

'Senenin 3. Filmi Emanet'in çekimleri başladı.' notunu düşen Yılmaz'ın filminin kadrosunda, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer var.

OZAN GÜVEN YORUM YAPTI

Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, fotoğrafın altına 'Cem bey hayırlı olsun,Allah baba utandırmasın..Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşalllah...' yorumunu yaptı. Cem Yılmaz da Ozan Güven'e karşılık olarak, 'Ozan bey bu sene böyle ! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum..Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.