Hava Durumu

Cem Yılmaz, kadın başrolünü seçti!

Cem Yılmaz, geçen kış açıkladığı 'Karakomik Filmler' projesine başlamak için gün sayıyor. Filmde Cem Yılmaz'a Cemre Ebuzziya'nın eşlik edeceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cem Yılmaz, kadın başrolünü seçti!

Yine Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur ve ağabeyi Can Yılmaz'dan oluşan kemik kadrosundan vazgeçmeyen Cem Yılmaz, bu kez ayrıca Uraz Kaygılaroğlu ve Necip Memili gibi ünlü oyuncularla da çalışacak. Her iki yarıda ayrı hikâyeleri beyazperdeye taşıyarak bir ilke imza atmaya hazırlanan ünlü komedyenin ikinci filminin afişinde adına yer verdiği Cemre'nin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, her iki hikâyede de başrol oynayan Cem Yılmaz'ın '2 Arada' filmindeki partnerinin Cemre Ebuzziya olduğu ortaya çıktı. Konservatuvarı Amerika'da okuyan 29 yaşındaki Ebuzziya, sinemacı bir aileden geliyor.

Ebuzziya, bir röportajında kariyerinin ilk dönemlerinde ailesinin kendisine destek vermediğini, Cem Yılmaz'ın 'Pek Yakında' filminin seçmelerine katıldığı halde kadroya alınmadığını anlatmıştı. Bu kez Cem Yılmaz'ın yeni filminde rol alacak olan genç oyuncu, geçen yıl Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' filmindeki performansıyla da büyük beğeni toplamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.