Hava Durumu

Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı arasına kara kedi girdi!

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler'de yakın arkadaşlıkları ile bilinen Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı arasında sevenlerini üzecek bir gelişme yaşandı. Barış Murat Yağcı ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından Cemal Can Canseven ile arası açılan Nisa Bölükbaşı birbirini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2021 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2021 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı arasına kara kedi girdi!

Survivor 2020 yarışmasında aynı takımda mücadele eden Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı dostluğu yarışmada en çok konuşulan konulardandı. İkili arasındaki dostluk ise herkese örnek olarak gösteriliyordu. Yarışmadan sonra Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Cemal Can Canseven ile eskisi gibi görüşmüyordu.

Yarışma döneminde sıkı dost olan Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Nisa Bölükbaşı'nın, Survivor 2020'de yarışan diğer yarışmacıları da takip etmeyi bıraktığı ortaya çıkarken Cemal Can Canseven ile arasında neler olduğu merak edilmeye başlandı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.