Hava Durumu

Cemalettin Torun: Mücadelemiz sürecek

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü için gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cemalettin Torun: Mücadelemiz sürecek

Torun şöyle konuştu:

 "Değerli Yeni Dönem Gazetesi okuyucuları...

Bundan tam bir yıl önce tüm dünya Anadolu insanının canı, kanı pahasına ülkesi, bayrağı için yazdığı yeni bir destana daha şahitlik etti.

Bu güzel ülkenin imkânlarıyla yıllardır içimizde çöreklenmiş bir yılan gibi yaşayan, büyüyen dost görünümlü hainlerin emellerine ulaşabilmek adına insan canına dahi kıyabileceği gerçeğini gördük ancak aziz milletimizin sağlam duruşu çok şükür ki bu oyunu da bozdu. Dünyaya örnek bu sağlam duruş, bu topraklarda birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bozulmayacağını dosta, düşmana bir kez daha gösterdi.

15 Temmuz gecesinde yaşanan ihanet girişimi ve halkımızın o gece ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerindeki tek vücut oluşu, Türkiye'nin sırtında yıllardır bir kambur gibi duran darbeci, vesayetçi zihniyetlere karşı mücadelemizi bir adım öteye taşıyarak, bu güzel ülkenin geleceğini şekillendirecek bir istiklal mücadelesine çevirdi.

Yıllardır ülkemizin önüne konulan her hedefin karşısında olup, atılan her adımın önüne bir ket koyan iç ve dış mihraklar kendilerini bu sefer FETÖ terör örgütü adı altında gösterdi ve partimizin yıllardır ilmek ilmek ördüğü daha büyük, daha güçlü, daha refah bir Türkiye hedefini engellemek adına kan dökebilecek kadar alçalabileceklerini gösterdi.

Bu vahşice girişime, bu alçak gösteriye karşı milletimiz göğsünü siper ederek günlerce, gecelerce ülkesi için nöbetini sürdürürken, ilerleyen tarihlerde demokrasi düşmanlarına karşı tokat gibi bir cevabı daha sandıklarda verdi. 17/ 25 Aralık sürecinin ardından vesayet odaklarına karşı başlattığımız mücadelemiz, 15 Temmuzdaki vahşi girişimin ardından hızlandı ve İnşallah devletin içine çöreklenen bu yapının kökü kazınana kadar devam edecektir.

Bu süreçte Türkiye'nin önünü daha da açacak atılımların daha emin adımlarla gerçekleştirilmesi, vesayetçi kafaların, darbelerin, krizlerin, ülkemizi en iyi ihtimalle yerinde saydıran koalisyonların, kısa süreli hükümetlerin sonunu getirecek sistem değişikliği ve darbeci zihniyetlerin ürünü mevcut anayasanın günümüz şartlarına güncellenmesi fikrimizi tarihi bir referandumla halkımıza sorduk. Çok şükür ki aziz milletimiz 16 Nisan'da ve daha önceki tüm önemli süreçlerde verdiği ferasetli kararlarına bir yenisini daha ekledi ve ülkesinin geleceğine bir kez daha sahip çıktı.

Tüm bu yaşananlarla birlikte yeni ve daha güçlü bir Türkiye hedefimiz yolundaki adımlarımız sağlamlaştı ve ülkemiz artık geleceğe daha güvenli bakıyor. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın da yeniden partimizin başına geçmesi ile bizler AK kadroların neferleri olarak her kademeden üyemiz ile şevkimize şevk katarak çalışmalarımızı sürdürecek, aziz milletimize hak ettiği Türkiye'yi armağan edeceğiz.

Bu yolda her zaman olduğu gibi en büyük gücümüz milletimizin bizlere karşı desteği ve güveni olacaktır. Bu güven ve destekle İnşallah İslam Coğrafyası'nın ve dünyadaki tüm mazlum halkların umudu olan ülkemizi dünyanın en büyük güçlerinden biri haline getirme hedefimizi adım adım gerçekleştireceğiz." 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.