Hava Durumu

Cenk Tosun ve Caner Erkin'den transfer değerlendirmesi

Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Caner Erkin yeni yapılan transferleri ve yeni sezon beklentilerini anlattılar.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cenk Tosun ve Caner Erkin'den transfer değerlendirmesi

Cenk Tosun santrafor konusunda şu açıklamalarda bulundu: ''Geçen sezon faydalı geçti hem benim hem takım adına. 24 golle güzel bir sezon geçirdim. Bu sezonki hedef ve planlarımız aynı Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkma ve ben kendi rekorumu kırmak istiyorum. Her sene üzerine koyarak takımıma faydalı olmak istiyorum. Gol krallığını son haftalarda kaybettim.Ben ve Mustafa varız sadece. Her sene Beşiktaş'a forvet geliyor ben her zaman kendime güveniyorum. Rekabet ortamı olması için iyi, forvetlerin son iki senemde 40-42 maç oynadım ve kendime güveniyorum. Sahada bunu hocama belli etmek istiyorum ve bu sene ilk 11'de oynamak için elimden geleni yapacağım.''

CANER'DEN TAKVİYE AÇIKLAMASI

Şampiyon olmuş bir takım vardı zaten. Pepe geldi Marcelo ayrıldı gibi gözüküyor yine gelen ve gidenler olacaktır ama biz yine şampiyon olmak istiyoruz.

TAKIMA TAKVİYE YORUMU

Cenk Tosun: ''Yönetimin bileceği konular bunlar. Kampın ilk dönemi bizim için çok verimli geçiyor. Süper Kupa'ya %100 hazır halde gitmek istiyoruz. Sezon başı yapılan yüklemeler bizi bütün sezon götürüyor. Geçen sezon üç kulvarda da iyi oynadık.'' yorumlarında bulunurken Caner Erkin ise: '' Geçen sene bu takım şampiyon oldu. Takıma takviyeler olabilir ama biz yine aynı kadro ile şampiyon olabiliriz. Bence kadroda bir sıkıntımız yok ve şampiyonluğu yeniden göğüsleyebiliriz.'' yorumunda bulundu.

Üç büyüklerde forma giymesiyle ilgili Caner Erkin, "Benim elimde olan bir şey değildi. Önce Galatasaray sonra Fenerbahçe'de oynadım. Sonrasında Inter'e gittim talihsiz bir sakatlık yaşadım ve daha sonra burayı tercih ettim. Çünkü hem hocam hem de camia tarafından çok isteniyordum. Burayı tercih ettiğim için çok mutluyum hiç bir pişmanlık yaşamadım."

Hocamızın karakteri mükemmeliyetçi. Onun ve bizim hedeflerimiz var. Gerçekten hocanın böyle olması bizleri daha çok konsantre ediyor.

Caner Erkin: Bütün takımlar kuvvetleniyor. Hocamızın da düşüncesi bu ve daha ileriye gitmemiz gerektiğini düşünüyor. Bence de durum böyle bir üst seviyeye çıkabilmemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu çalışmalar yapılınca da gelişmeler yaşanıyor.

CANER'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Çok zor bir süreç ve kolay atlatılabilen bir sakatlık değil. 2 ay uzak kaldığımda üçüncü ay idmanlara başlamak istedim ama hocamız izin vermedi. Futbola dönmek istediğim için hemen idmanlara çıkmak istedim ama Allah'tan hocamız izin vermedi yoksa daha büyük sakatlıklar yaşayabilirdim. Ben de iyiki hocamıza güvenmişim daha iyi bir şekilde futbola geri döndüm.

CENK TOSUN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Ben burada üçüncü sezonumu yaşıyorum ve iki yıllık daha kontratım var. Burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Kulübe faydalı olacak bir teklif olursa bunu başkanımızla görüşürüm. Malum Mustafa ve ben varım. Başkanımız şu an istemez sanırım ayrılmamı ama ben de ileri de Avrupa'da forma giymek istiyorum.

CANER'DEN ARDA TURAN YORUMU

O konuya girmek hoş olmayabilir. Arda benim arkadaşım, dostum her şeyim. Türk milletinin de buna saygı duyması gerekiyor. Hala Barcelona'da Türkiye'yi gururla temsil ediyor. Talihsiz bir olay yaşandı ve onun bileceği bir iş bu. Arda farklı bir karakter herkes tercihini yaptı konuşuldu ve bitti.

ADRİANO İLE FORMA REKABETİ

Ben geldiğimde de Adriano vardı ve sezona başlamıştı. Şimdi yine Adriano var tabii ki güzel bir rekabet bu. Kim iyiyse o oynasın takım için faydalı olan zaten bu biz de sahada olmak için her şeyimizi vereceğiz.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.