Hava Durumu

Ceyda Düvenci içini döktü: Yılın ilk üç günü ağladım!

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Ceyda Düvenci, Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda Öğrenci Evi adlı dizi ile geri dönmeye hazırlanırken sosyal medya hesabından takipçileri ile dertleşti. Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği olan Ceyda Düvenci'nin 'Yılın ilk üç günü ağladım' sözleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ceyda Düvenci içini döktü: Yılın ilk üç günü ağladım!

Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile örnek bir evliliği olan Ceyda Düvenci, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Sık sık yaşadığı iyi kötü olayları takipçileri ile paylaşan Düvenci, şimdi de içini döktü.

Ceyda Düvenci, şunları söyledi:

'Yazacak o kadar çok şey var ki... Sizlere anlatmak istediğim çok şey birikti aslında... Ve 2 gündür nasıl paylaşsam bilemedim bir türlü... 2021 bambaşka başladı benim için. Gerçekten yepyeni bir ben oldum.

'3 GÜN KAPANDIĞIM ODADAN BAŞAK BİRİ ÇIKTI'

Belki yıllardır kendimle ilgili bir yolculuk yapıyor olmam bir anda yaptı bu değişikliği. Çok garipti. Yılın ilk 3 günü odama kapandım. Ağladım, düşündüm, düşünmeden durdum, film şeridi gibi hayatım geçti gözümün önünden, sevdiklerimi düşündüm, kalp kırıklıklarımı, aşkımı, çocuklarımı... Sonra 3 gün kapandığım odadan başka biri çıktı sanki.

Daha yavaş, daha sakin, daha az endişeli, sinirlenmeyen, nefes aldığı anın kıymetini ve hakkını bilen biri... Sihir gibi... Sonra İstanbul'a geldim... Bütün evdeki fazla kıyafet, oyuncak ve eşyaları ihtiyaç sahipleri için ayırmaya başladım...

'EVDE SAKİNLİYOR ŞİMDİ BENİM GİBİ'

Ev de sakinliyor şimdi benim gibi... 15 gün sonra Bodrum'a geri dönüyoruz... Hafif hissediyorum kendimi ve sakin... Bunca zaman kendim için okuduğum kitaplar, aldığım eğitimler, psikoloğumla seanslarım için kendime teşekkür ederim...'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.