Hava Durumu

CHP Bursa'da derin çatlak! İl Başkanı Akkuş, 22 gündür imza atmıyor...

Pazartesi günü yapılması beklenen CHP Bursa İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda 12 Ekim'den bu yana karar defterine imza atmayan İl Başkanı Hüseyin Akkuş'un istifası isteneceği belirtildi. Akkuş'un istifa etmemesi durumunda ise görevden düşürülmesi için önerge verileceği kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2018 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Bursa'da derin çatlak! İl Başkanı Akkuş, 22 gündür imza atmıyor...

Yüksel Baysal

Bursa yerel siyasetine CHP'de yaşanan çatlak damga vurdu. İl Başkanı Hüseyin Akkuş'un 12 Ekim'den bu yana karar defterine imza atmadığı ortaya çıktı. Pazartesi günü yapılması beklenen Olağanüstü İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Akkuş'un istifasının isteneceği kaydedildi. Akkuş'un istifa etmemesi durumunda ise görevden düşürülmesi için önerge verileceği belirtildi.

Bu arada belediye başkanlığı adaylığı düşünen Akkuş'un, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı'ya istifa dilekçesini sunduğu, önümüzdeki hafta Nilüfer Belediye Başkanlığı'na adaylığını açıklayacağı öne sürüldü.

Öte yandan Nilüfer'in mevcut Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterileceği kulislere yansımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.