Hava Durumu

CHP Bursa'dan hastane çıkışı: Kapananlar tekrar açılmalı

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın ziyaret ettiği Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan, Şehir Hastanesi nedeniyle kapatılan hastanelerin açılması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Bursa'dan hastane çıkışı: Kapananlar tekrar açılmalı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, geçtiğimiz ay Bursa Tabip Odası Başkanlığı'na seçilen Doç. Dr. Alpaslan Türkkan'ı ziyaret etti. Tebriklerini ileten Karaca, Tabip Odası'nın çok önemli bir misyon üstlendiğini belirterek kendilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Bursa'daki hastanelerde doluluk oranının yüksek seyrettiğini gözlemlediklerini söyleyen Karaca, "Yaşanan sıkıntıları biz anlatmaya çalışıyoruz. Tabip Odası'nın, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının seslerini duyurmaları için de elimizden geleni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Muradiye Devlet Hastanesi açılmalı

Özellikle Şehir Hastanesi ve Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin pandemi nedeniyle yoğun günler geçirdiğini söyleyen Başkan Türkkan ise, Muradiye'de bulunan Memleket Devlet Hastanesi'nin ivediklikle açılması gerektiğini söyledi. Yapımına başlanan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaatının durduğunu belirten Türkkan, bu hastanenin yerinin de yanlış olduğunu sözlerine ekledi. "Stadyumun yanında hastane yapılmaz. Maç günleri orada yaşanacak yoğun trafik hastaneye ulaşımı engelleyecek" ifadelerini kullanan Doç. Dr. Alpaslan Türkkan, COVID-19 ile mücadelenin eğer Sağlık Ocakları duruyor olsaydı çok daha iyi olacağını da belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.