Hava Durumu

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca: Keles değişim istiyor!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, beraberindeki  heyetle Keles'e adeta çıkarma yaptı. Keles ziyaretinden gözlemlerini aktaran Karaca, "İktidar partisinin yetersizliği ve siyaseten değişim talebi her kademede dile getiriliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2021 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2021 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca: Keles değişim istiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, beraberindeki heyetle birlikte Keles ilçesine adeta çıkarma yaptı. CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yüksel Özkan ve Orhan Sarıbal'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, CHP İlçe Başkanı Cevat Acar, il-ilçe yöneticilerinin de katıldığı heyet, Keles İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği organizasyon çerçevesinde dizi ziyaretlerde bulundu.

'MUHTARLARA MECLİS ÜYESİ YETKİSİ'

Muhtarlarla buluşan CHP heyeti, sorunlara ilişkin bilgi alırken, milletvekilleri ve belediye başkanlarının selamlama konuşmalarında da Cumhuriyet Halk Partisi'nin özellikle kırsal kesimin sorunlarına dönük çözüm önerileri detaylarıyla dile getirildi. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce kamuoyuna açıkladığı gibi bir muhtarlık kanunu olması gerektiğini belirterek, "Genel Başkanımızın açıkladığı gibi, CHP iktidarında muhtarların yetkileri de imkanları da kanun çerçevesinde artırılacak. Muhtarlar kendi mahalleleriyle ilgili konular gündeme geldiğinde, bir üye olarak belediye meclisi toplantılarına katılabilecek, görüş beyan edebilecek" dedi.

MİLLET İTTİFAKI'NA ZİYARET

Heyet daha sonra Saadet Partisi İlçe Başkanı Fehmi Narin ve İYİ Parti İlçe Başkanı İzzet Kaya'yı da ziyaret etti. İlçe pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden CHP'liler, Keles sokaklarında esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu, Keles Kadınları Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hatice Yıldız'ı ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.