Hava Durumu

CHP, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın partisinin İzmir'de gerçekleştirilen 12. Bölge Toplantısı'nda CHP'nin il ve ilçe örgütlerine, "seçime hazır olun" talimatını verdiği, "Cumhurbaşkanı olacak kişi, ittifakın lideri Kemal Kılıçdaroğlu" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2021 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2021 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı!

CHP'li Salıcı, İzmir'de yapılan CHP 12. Bölge Toplantısı'nda parti örgütleri ile bir araya geldi. Edinilen bilgilere göre, Salıcı, toplantının basına kapalı bölümünde, "Bana göre Cumhurbaşkanı olacak kişi ittifakın lideri Kemal Kılıçdaroğlu" dedi.

2019 seçimlerinde büyükşehirlerin neredeyse tamamının kazanıldığını anımsatan Salıcı'nın "Yerel seçimlerde başarılı olabileceğimizi gördük. Bundan sonraki süreçte de başarılı olacağız. Peki bu ittifakı kuran kim? Kemal Kılıçdaroğlu. İttifakı ayakta tutan kim? Yine kendisi. Genel başkanlar arasında AK Parti'nin hamlelerine karşı, bu hamleleri boşa düşüren, ittifakın içinde ve dışındaki bütün partilerle, genel başkanlarıyla bu süreci götüren kim? Yine sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Bundan sonraki süreci örgütleyecek olan, başında olacak olan, bana sorarsanız liderlik edecek, Cumhurbaşkanı olacak olan kişi yine Kemal Kılıçdaroğlu. Tabii ki ittifak bileşenleri ile adayımıza karar verilecek" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Salıcı'nın, "seçime en hazırlıklı partinin CHP olması gerektiğini" söyleyerek "Tüm örgütlerde seçim güvenliğini sağlayacak sandık görevlileri hazır. Nitelikli üye yazım çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Örgütlerde CHP iktidarında Türkiye'yi yönetecek liyakatli, genç, işin ehli kadrolara ihtiyaç var. Devleti yönetebilecek liyakata sahip kişilerin şimdiden belirlenerek hazırlık yapılmalı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.