Hava Durumu

CHP'yi karıştıran 'Erdoğan' paylaşımı!

24 Haziran'daki seçimlerde  CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Erdoğan için "Başkan" unvanını kullanması dikkat çekti. CHP'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili olarak seçtirdiği Gürsel Erol, Twitter'dan Kesici'ye tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP'yi karıştıran 'Erdoğan' paylaşımı!

24 Haziran seçimlerine giden süreçte ismi CHP'nin olası cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile tebrik etti.  Kesici mesajında, "Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM'de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır. Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebed payidar olsun." ifadelerini kullandı.

GÜRSEL EROL TEPKİ GÖSTERDİ

Kesici'nin Erdoğan için kullandığı "Başkan" ifadesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. CHP'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili olarak seçtirdiği Gürsel Erol, Twitter'dan Kesici'yi etiketleyerek, "Sayın @ilhankesici Bu Cumhuriyet Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Cumhuriyetimizin değil Cumhurbaşkanlarının dönemleri vardır. Aradaki ayrımı iyi yapınız." diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.