Hava Durumu

Çocuğunun önünde yaptılar! Dehşet evinde yaşananlar dünyayı şoke etti

Evlerini daha önce hiç tanımadıkları dört adam basana kadar normal bir hayat yaşıyorlardı. Yunanistan'da yaşanan korkunç olay için Yunan polisi, "Böylesi bir canilik buralarda çok ender" görülür diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2021 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çocuğunun önünde yaptılar! Dehşet evinde yaşananlar dünyayı şoke etti

20 yaşındaki Caroline Crouch Salı günü erken saatlerde Atina'nın Glyka Nera banliyösünde 33 yaşındaki kocası Babis Anagnostopoulos ile paylaştığı evinde, dehşet verici bir şekilde öldürüldü.

Polis, bazıları silahlı üç kişinin sabah 5 civarında ailenin evine girdiğini, dördüncü bir kişinin ise dışarıda nöbet tuttuğunu söyledi.

Üçlü, ailenin köpeğini öldürdü, bir helikopter pilotu olan Babis'i bağladı ve ardından Caroline'ı boğmadan önce ailenin değerli eşyalarının yerini açıklamasını sağlamak için bir saat boyunca işkence yaptı.

Adamlar daha sonra 21 bin 500 pound (250 bin TL) değerinde mücevher ve 13 bin pound değerinde nakit parayı alarak kaçtılar.

Babis sonunda bir telefona ulaşmayı ve acil servisi aramayı başardı. Ekipler kısa sürede olay yerine geldiler.

Yunan polisi sözcüsü Theodoros Chronopoulos, saldırıları 'aşırı gaddarlıkla işlenmiş iğrenç bir suç' olarak nitelendirdi ve "Bu tür bir canilik Yunanistan'da nadir görülür" dedi.

ÖNCE GÜVENLİK KAMERASINI KIRDILAR 

Müfettişler, baskının gece 4.30 sularında çetenin çiftin evine yaklaşıp dışarıdaki bir güvenlik kamerasını kırmasıyla başladığını söylediler. Daha sonra evin içine girmek için bodrum katındaki bir pencereyi kırdılar ve alt katta ailenin köpeğini buldular.

Polis, çiftin çocuklarının yanında uyuduğu çatı katındaki yatak odasına çıkmadan önce, saldırganların hayvanı kendi tasmasını kullanarak boğduğunu söyledi.

9

1 SAAT BOYUNCA İŞKENCE YAPTILAR 

Önce Babis saldırıya uğradı - adamlar onu bir yatak direğine kelepçelediler ve gözlerini ve ağzını koli bandıyla kapattılar. Daha sonra eğitimli bir dövüş sanatçısı olan Caroline'a saldırdılar ve onu bir tişört ile bağladılar.

Yaklaşık bir saat boyunca, kasada saklandığını düşündükleri para ve mücevherlerin yerini söylemesini isteyerek ona işkence yaptılar.

Haber sitesi Ta Nea'ya göre Babis polise, bozuk Yunanca konuşan erkeklerin Caroline'a kasanın yerini söylemediği takdirde bebeğe zarar vereceklerini söylediklerini aktardı.

BEBEĞE SİLAH DOĞRULTTULAR 

Saldırganlar daha sonra bebeğe silah doğrultunca Caroline çığlık atmaya başladı. Daha sonra Caroline'ı sessiz kalması için bir bluz veya yastık kılıfı ile boğdular.

Saldırganlar, ailenin değerli eşyalarını aldıktan sonra erkekler kaçtı. Polis, üçlünün aralarında Babis'in tanımlayamadığı bir yabancı dil konuştuğunu söyledi.

Babis ve kızı hastaneye kaldırılırken, memurlar delil için evi incelemeye başladı. Müfettişler, hırsızların nasıl kurtulduklarını ve baskından önce bölgede olup olmadıklarını görmek için yerel güvenlik kameralarını inceliyorlar.

Polisler ayrıca, evde büyük miktarlarda nakit bulunduran çift hakkında bilgi alabilmek için çiftin komşuları ve arkadaşlarıyla görüşmeler yapıyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.