Hava Durumu

Çocukların öldüğü savaşa sessiz kalmadı!

İsrail tarafından ateş altına alınan ve aralarında çocuklarında olduğu Filistinli birçok kişinin hayatını kaybettiği olaylara dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna da sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Filistin'e destek olurken İsrail'e tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2021 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2021 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çocukların öldüğü savaşa sessiz kalmadı!

İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistin halkına düzenlediği alçak saldırının yankıları devam ediyor. İsrail zulmünü giderek artırırken Filistinlilere acı çektirmeye devam ediyor. İsrail'in saldırısı dünyada yankı uyandırırken Filistin'e bir destek de Rihhana'dan geldi. Rihanna, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İsrail'e olan tepkisini dile getirdi.

Filistin'e destek olan ünlü şarkısı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Kalbim, İsrail ile Filistin arasında sergilenen şiddetle kırılıyor! Görmeye cesaret edemiyorum! Masum Filistinli çocuklar sığınaklarda bombalardan saklanıyor, 40'tan fazla insan hayatını kaybetti. Sadece Gazze'de en az 13 masum çocuk öldü!

Bir tür kararlılık olması gerekiyor! Ne yazık ki, masum insanların hükümet ve fanatikler tarafından sürdürülen inançlara kurban gitmesini izliyoruz ve bu döngünün kırılması gerekiyor!'

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.