Hava Durumu

'Çok Güzel Hareketler 2' programında ayrılıklar devam ediyor!

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı ve bir süredir ilk ekipten Eser Yenenler'in sunuculuğunu yürüttüğü Çok Güzel Hareketler 2'de ayrılık yaşanıyor. İlk olarak Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'ın ayrılık kararını açıkladığı ekibe, 5 isim daha veda ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2021 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2021 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Çok Güzel Hareketler 2' programında ayrılıklar devam ediyor!

Üçüncü sezonunu geride bırakan, her pazar akşamı Kanal D'de yayınlanan tiyatro programı Çok Güzel Hareketler'de yaprak dökümü yaşanıyor. Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmeni olduğu ve eğitmen olarak bulunduğu ekipte bazı oyuncular ayrılık kararı aldılar. İlk açıklama Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'dan geldi.

İki ismin ayrılığının ardından diğer kararlar da peş peşe açıklanmaya başladı. Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi de sosyal medya üzerinden ekipten ayrıldıklarını duyurdular.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 BİTİYOR MU?

Programın hayranları aniden gelen bu ayrılık kararlarının ardından programın bitip bitmeyeceği sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonda da devam edecek. Ancak kadroda oyuncular anlamında yenilikler olacak.

Daha önce duyurusu yapılan oyunculuk seçmeleri tamamlandı. Yeni sezonda bu seçmeler üzerinden seçilen genç oyuncular ekiple beraber sahneye çıkacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.