Hava Durumu

Coranavirüs futboluda vurdu! Erteleme kararı geldi

Çin Futbol Federasyonu, ülkedeki coronavirüs salgını nedeniyle 22 Şubat'ta başlaması gereken Çin Süper Ligi ile birlikte tüm ligleri ertelediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2020 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2020 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Coranavirüs futboluda vurdu! Erteleme kararı geldi

Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı alarm durumuna geçiren corona virüsüne bağlı ölümlerde her gün ciddi artış yaşanıyor. Yetkililer, 29 Ocak itibarıyla 7 bin 711 vaka tespit edildiğini, ölü sayısının ise 170'e yükseldiğini açıkladı. Coronavirüs alarmı nedeniyle Çin Süper Ligi için erteleme kararı alındı...

Çin Futbol Federasyonu, ülkedeki corona virüs nedeniyle 22 Şubat'ta başlaması gereken Çin Süper Ligi ile birlikte tüm ligleri süresiz olarak ertelediğini açıkladı. Yaya Toure, Hulk, Talisca, Oscar ve Fellaini gibi yıldız oyuncuların yer aldığı Çin Süper Ligi normal şartlarda 22 Şubat'ta başlayıp 31 Ekim'e kadar devam edecekti. Ancak ülkede yaşanan corona virüsü tehlikesi sonrası yaşanan kaos futbolu da vurdu. Çin Kadın Futbol Milli Takımı'nın Avustralya'da kaldıkları otelde karantinaya alınmasının ardından Çin'de de tüm ligleri erteleme kararı alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.