Hava Durumu

Cübbeli Ahmet'ten Ahmet Hakan açıklaması: 'Bir dua ettim, işinden oldu'

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber'deki görevine son verilmesine ilişkin, "Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Ertesi gün Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik" dedi. Hakan da bugünkü köşesinde "Trump'la, Merkel'le, Macron'la falan ilgili dua etsene" diyerek çıkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cübbeli Ahmet'ten Ahmet Hakan açıklaması: 'Bir dua ettim, işinden oldu'

Kanal D Ana Haber'i sunan Ahmet Hakan'ın görevine son verilmesi ve yerine NTV'nin spikerlerinden Buket Aydın Baykal getirilmesine ilişkin 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den de açıklama geldi. Ünlü, 'Cübbeli Ahmet Hoca' adıyla açtığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, umrede yaptıkları dualarla bazı kişileri havale ettiklerini ve bu dualar sonrası Ahmet Hakan'ın görevden ayrıldığı haberini aldıklarını iddia ederek şu ifadeleri kullandı: "Mekke-i Mükerreme'den selamlar ve duâlar. Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Buradan duâlar ne çabuk kabul oluyor ki ertesi gün her hafta mutlaka bizimle alakalı bir haber yapmayı mârifet sanan Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik. Allah kendisine bir daha böyle bir imkan vermesin. Darısı diğerlerinin başına.

AHMET HAKAN: BE HEY CÜBBELİ!

Ahmet Hakan bugünkü yazısında, Cübbeli Ahmet'in sözleri hakkında "Cübbeli umreye gitmiş. Benimle ilgili beddua etmiş. Ve sözde bu bedduası tutmuş! Be hey Cübbeli! Madem umrede yaptığın dualar tutuyor. Trump'la, Merkel'le, Macron'la falan ilgili dua etsene. Ne istiyorsun benim gibi garibandan?" ifadesini kullandı.

POLEMİK NASIL BAŞLADI?

Ahmet Hakan, 13 Nisan'daki yazısında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medyada olay yaratan "Şifa Ayetleri" isimli kitabına değinmişti. Kitabında, erkek cinsel organının uzaması ve iktidarsızlığın giderilmesi için 4 dua veren Cübbeli Ahmet ile ilgili Hakan, "Din ve dince kutsal sayılan değerleri aşağılamak bu değilse nedir Allah aşkına?" ifadesini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.