Hava Durumu

Çukur 22. bölümde Elvis fırtınası!

Show TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Çukur yeni bölümde gerilim yükseliyor. Koçovalıların karşısına geçen Elvis yenir bir fırtınaya sebep olacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2018 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çukur 22. bölümde Elvis fırtınası!

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vartolu'nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır. Çukur'un 21.bölümünde kayıplar Yamaç'ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale'yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu'nun tüm mahallelinin önünde İdris'in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı 'Çukur'un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

ÇUKUR 22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Emmi'nin, Vartolu'ya tüm Koçovalı kadınlarının kaçırıldığı haberini verdiği tanıtımda, Saadet'in de kaçırıldığını öğrenen Vartolu'nun gözü dönüyor. Yamaç, Vartolu'ya "Ne yaptın sen babamın oğlu!" sözleriyle tepki gösterirken, Baykal'ı isteyen Elvis'in, Koçovalı kadınlarını sıraya dizerek Yamaç'a izlettiği anlarda gerilim yükseliyor. Yamaç'ın silah doğrulttuğu sırada, "Sana bizi anlatmışlar belli ama eksik anlatmışlar. Kimse benim sevdiklerime zarar veremez!" sözleri dikkat çekiyor.

ÇUKUR 22. BÖLÜM FRAGMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.