Hava Durumu

Çukur dizisinin devamı Üç Kuruş'ta bomba olay!

Geçtiğimiz haftalarda final bölümü yaparak adını efsaneler arasına yazdıran Çukur dizisinin devamı niteliğinde hazırlıkları başlayan Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunu görenler adeta şok oldu. Herkes yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli olacak derken büyük sürprizler yaşandı. İşte Üç Kuruş ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çukur dizisinin devamı Üç Kuruş'ta bomba olay!

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları seyircinin karşısına çıkan Çukur dizisi final bölümüyle milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitlerken yaşanan son gelişmeler herkesi heyecanlandırdı.

Final bölümüyle herkesi sarsan Çukur dizisi yeni dizisinin sinyalini ise yine final bölümünde bir sahnede ortaya çıkardı.

Çukur dizisinin final bölümünü izleyenler "İçerde'den çıktık, Çukur'a düştük, sırada Üç Kuruş" yazısının çok iyi hatırlıyorlar.

İşte bu duvar yazısı Çukur dizisinin devamı niteliğinde olması artık kesinleşti hatta oyuncu kadrosu bile belli oldu.

Ay Yapım dört sezon süren Çukur'un final bölümünde yeni projesi Üç Kuruş dizisini duyurmasının ardından herkese detayları ve hangi oyuncuların yer alacağını merak ediyordu.

Üç Kuruş dizisinin senaryosunun yine Çukur dizisi yazarlarından Damla Serim ve usta kalem Murat Uyruk yazacak.

Üç Kuruş dizisinin yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturacak.

Üç Kuruş oyuncu kadrosu tam bomba

Üç Kuruş dizisinin hazırlıklarının başlamasının ardından Çukur dizisinin Yamaç Kosovalı'sı yani Aras Bulut İynemli adı geçiyordu. Ancak beklenen olmadı.

Cast çalışmaları devam eden Üç Kuruş dizisinin ilk netleşen oyuncusu Sefirin Kızı dizisinden tanıtığımız başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu olmuştu. 

Polis ve mafya çatışmasını anlatan dizide Uraz Kaygılaroğlu'na başta emniyet amiri Efe karakterinin önerildiği ancak ünlü oyuncunun kumarhane işleten Kartal rolünü kabul ettiği medya kulislerine düşen ilk bilgiler arasında. 

Geçtiğimiz Pazartesi günü Ece Çeşmioğlu ile dünya evine giren oyuncu Taner Ölmez Üç Kuruş dizisinde yer almayacak.

Adı Üç Kuruş dizisiyle anılan Taner Ölmez bir süre dinlenmek istediğini belirterek projede yer almadı.

Bu arada Çukur dizisinde Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez'e Üç Kuruş dizisi için henüz bir teklif gitmediği konuşulan iddialar arasında.

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan'ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor.

Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal'ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz.

Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

Kısacası dizi sezonunda seyirciyi Üç Kuruş isimli bomba gibi bir dizi bekliyor olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.