Hava Durumu

Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu

Uzun zamandır konuşulan ve merakla beklenen Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu. Çukur dizisi ne zaman yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş'ın bulunduğu Çukur dizisi 23 Ekim Pazartesi izleyicilerle buluşacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstleniyor.

"İçerde" dizisi ile çok konuşulan genç yetenek Aras Bulut İynemli, Çukur dizisindeki rolü ile de yine izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Aras Bulut İynemli'ye son dönemlerde başarı merdivenlerini hızla tırmanan Dilan Çiçek Deniz eşlik edecek. 

Yamaç (Aras Bulut İynemli) yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Çukur 23 Ekim Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.