Hava Durumu

Cumalıkızık cinayetinde şok gerçek! Ölmeden önce katilinin adını söylemiş

Bursa'da geçtiğimiz Mayıs ayında bir araçtan atılan kurşunla hayatını kaybeden Mehmet Karaca'nın, kaldırıldığı hastanede son nefesini verirken katilinin ismini söylediği ortaya çıktı. Olayın ardından yargılanan iki şüpheli hakkında müebbet hapis cezası isteniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumalıkızık cinayetinde şok gerçek! Ölmeden önce katilinin adını söylemiş

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı  Cumalıkız köyünde geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen olayda, kasaplık yapan Mehmet Karaca (38), Engin U. (35) ile birlikte ormanlık alanda alkol almaya başladı. Bu sırada başka bir araçtan ateş açılması sonucu iki arkadaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki arkadaştan Mehmet Karaca hayatını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikata başlayan polis ekipleri ateş edilen aracın plakasını belirlemesinin ardından Cevat Ş. (42) ile İdris D. (41) isimli şahısları gözaltına aldı. İki katil zanlısı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÖLMEDEN ÖNCE KATİLİNİN İSMİNİ SÖYLEMİŞ

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan maktül Karaca'nın ölmeden önce katilinin ismini söylediği ortaya çıktı. Karaca'nın, polis ekiplerine, kendisini vuranın Cevat Ş. olduğunu beyan ettiği iddianamede yer aldı.

"ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRIRSIN"

Öte yandan soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri Cevat Ş.'nin, boşandığı eşi S.K. ile Mehmet Karaca'nın arasında gönül ilişkisi olduğunu düşündüğünü belirledi. İfadesinde S.K., "Eski eşim Cevat Ş. bana, 'Mehmet'i senin öldürmen gerekiyor. Ama sen bu işi beceremezsin, eline, yüzüne bulaştırırsın' dedi" diye konuştu.

CİNAYETTEN SONRA ARACI TEMİZLEMİŞ

İddianamede, cinayetin ardından İdris D.'nin otomobili temizledikten sonra sakladığı yer aldı. Araçta bulunan mermi çekirdeği ile diğer 3 mermi çekirdeğinin karşılaştırıldığında aynı silahtan atıldığı tespit edildi. 2 şüpheli hakkında Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı. 2 sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.