Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk bayraklarıyla coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de sevgi gösterileriyle karşılayan Türk vatandaşlarına Filistinliler de katıldı. Elinde Türk Bayrağıyla karşılamaya gelen Filistinli Sadam Oubidat, "Arap ülkeleri bize yapılanlara karşı sessiz kalıp, saklanırken, Erdoğan her zaman bizim için mücadele etti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk bayraklarıyla coşkulu karşılama

NATO Zirvesi'ne katılmak ve zirve marjında ikili temaslarda bulunmak üzere "TC-TUR" uçağıyla Brüksel'e gelen Erdoğan'ı Melsbroek Havalimanı'nda Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Basat Öztürk, Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Mehmet Kemal Bozay, Brüksel Büyükelçisi Hasan Ulusoy ve diğer yetkililer karşıladı. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Rize Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Osman Aşkın Bak da eşlik etti.

Makam aracından selamladı

Ardından Brüksel'de kalacağı Steigenberger Oteli'ne geçen Erdoğan'ı Belçika'da yaşayan Türk vatandaşları sevgi gösterileriyle karşıladı. Bu esnada makam aracının camını indiren Erdoğan, sevgi gösterisinde bulunanları selamladı.

Filistinli gençten "Erdoğan" mesajı

Erdoğan'ı Türk Bayrağıyla selamlayanlar arasında Filistinliler de yer aldı. Filistinli Sadam Oubidat, Erdoğan'ı çok sevdiğini ve onu görmek için otelinin önüne geldiğini belirterek "Arap ülkeleri bize yapılanlara karşı sessiz kalıp, saklanırken, Erdoğan her zaman bizim için mücadele etti. İslam dünyasının onu örnek alması gerekiyor. İsrail bize saldırdığında sesini Erdoğan yükseltiyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.