Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir müjde vereceğim, mesajlarımız olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuzey Kıbrıs Parlamentosu'nda hitabımız olacak. Müjdesini orada vermek istiyorum, şimdi verirsem yanlış olur, güzel bir adımımız var" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir müjde vereceğim, mesajlarımız olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinde cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pazartesi günü KKTC'ye yapacağı ziyarete ilişkin detayları paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde açıklamasında bulunacaklarını belirterek "Güzel bir adımımız var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Nasip olursa pazartesi günü KKTC'ye seyahatimiz var. Geniş bir heyet ile seyahati gerçekleştireceğiz. Birinci gün Kuzey Kıbrıs Parlamentosu'nda hitabımız olacak. Müjdesini orada vermek istiyorum, şimdi verirsem yanlış olur, güzel bir adımımız var. Ön çalışmaları bitirdik. Salı günü de yine Kuzey Kıbrıs'ta malum her yıl yaptığımız törenlerimiz var. Törenlerimizi de geniş heyetle yaparak salı akşamı tekrar yurda döneceğiz. Bu yılki bu merasimlerimizde en güzel şekilde gerek adaya gerekse tüm dünyaya, dünya barışının tesisi için mesajları olacak. Gerek Ersin Bey'in gerek şahsımın mesajları var.

RİZE VE ALMANYA'DAKİ SEL FELAKETLERİ

Almanya'dan yardım talebi söz konusu değil. Ama felaketin boyutu Almanya'da çok büyük. Rize'de de 6 vefatımız var. 3 Bakanımız biliyorsunuz orada. Doğu Karadeniz'imiz bu tür felaketlerle hep kaşı karşıya. Çünkü boy yağmur alan bir bölgemiz.

Kendi dayılarımın altındaki yerler olmak üzere, heyelanla kaydılar. Ciddi anlamda hasar söz konusu. Temennimiz cana zarar gelmesin. Tüm ölenlerimize rahmet diliyorum. 2 vatandaşımız hala kayıp.

15 TEMMUZ'UN 5. YILI

Şafak Vakti filmi vizyon olarak gündeme girdi. Canlı yayınlar gerçekleştirildi. 90 bin camimizde selalar okundu. 15 Temmuz itibariyle 3876 proje ulasal ve uluslararası gerçekleştirildi. Külliyemizin tam karşısında bir 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı. Görmenizi tavsiye ederim. Büyük fayda var. Herhalde Türkiye'mizde de bir ilk bu müze. Dijital bir müze bu. Uluslararası bazda da bu müzemiz dünyaya güzel mesajlar verecektir. Emeği geçenleri kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.