Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: 'Cehenneme kadar yolunuz var'

Siirt'te AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a "O aklı sen kendine sakla" dedi. Erdoğan "Karşımıza geçip teröristlerin ağzıyla konuşanlara 'Cehenneme kadar yolunuz var' diyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: 'Cehenneme kadar yolunuz var'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Siirt İl Kongresi'nde konuştu, dikkat çeken mesajlar verdi.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

Siirt'in eniştesi olmanın gururunu hep yaşadım. Daima yüreğimde hissettim. Ne zaman birileri önümüze engel çıkarsa Siirt her zaman yanımızda oldu. Sizler AK Parti'nin büyük ve güçlü Türkiye mücadelesine destek verdiniz. İlk oylamada Siirt'te yüzde 85 ile bu kardeşinizi parlamentoya gönderdiniz. Biz Siirt'in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne çok güçlü bir destek vermesini arzu ediyorduk. İl genelinde 'evet' oyları yüzde 48'de kaldı. O bizi üzdü.

GÖZ YUMAMAYIZ

Her kim milletvekilliği yerine terör seviciliği yapıyorsa karşısında bizatihi milletin kendisini bulur. Terörle arasına mesafe koymayanın yeri, kimse kusura bakmasın, parlamento değildir. Belediyenin imkanlarını sokak çetelerine verenlerin yeri de başkanlık koltuğu değildir. Bu ülkenin imkanları ile devlet ve millet düşmanlarının serpilmesine asla göz yumamayız. Biz meseleye bu şekilde yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, etnik, siyasi kimliğine bakmadan 81 milyonun tamamına hizmet götürmeye çalışıyoruz.

BIRAKIN BU İŞLERİ

Benim için Türk, Arap, Kürt, Zaza benim kardeşimdir. 81 milyon benim kardeşimdir. Bizi Allah yaratmadı mı? Hiç kimse benim aşiretim, benim akrabam, şuyum buyum falan bırakın bu işleri. Siirt'te 2002'ye kadar sadece 7 kilometre bölünmüş yol yapılmış. Biz 15 yılda buna 118 kilometre bölünmüş yol ilave ettik. 6 yeni köprü yaptık. 9 ulaştırma projemizin yapımı devam ediyor. Mevcut havalimanı dışında 2. bir havalimanı değil, havaya girmeyin. Mevcut havalimanının pistinin uzatılarak iyileştirilip hava trafiğine açılmasına karar verdik. Bittiği andan itibaren iniş, kalkışlarımız oradan olacak. Bu yaz mevsiminde seferber başlayacak.

MACRON'A: AKLINI KENDİNE SAKLA

(Aralarında YPG'lilerin de bulunduğu bir heyeti Elysee Sarayı'nda ağırlayan ve Türkiye'ye arabuluculuk teklif eden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a) Bana akıl vermeye kalkıyor. O aklı kendine sakla. Madem ki karşısın, o zaman bizim yanımızda olacaksın. Batı ülkeleri Türkiye'nin operasyonlarını engellemek için 40 takla atıyorlar. O tünelleri izlediniz değil mi? İçinden kamyonlar bile geçebiliyor. Bunun çimentosu kimden? Kurtalan, Nihat Bey'in çimento fabrikasından değil. Lafarge'ın çimento tesisi var, oradan alıyorlar. Tünellere döküyorlar.

İSYAN EDİYORUZ

Doğu Guta'da yavruları bugün yine şehit ettiler. Suriye'deki rejimi hala savunanlar var. Acımasız bir şekilde, biz bu iki yüzlülüğe isyan ediyoruz. Ey Batı, Doğu Guta'da şehit edilen bu insanlara ne zaman dönüp bakacaksınız da biz size bunlar adil davranıyor diyeceğiz. Yazıklar olsun diyoruz. Sizi demokrasi, insan hakları, diplomasi anlayışınıza da yazıklar olsun. Artık bu ülkelerin hiçbirinin terör eylemlerinden şikayet etmeye hakkı kalmamıştır. Teröristin ağzı ile konuşanlara 'Cehenneme kadar yolunuz var' diyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.