Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme açıklaması!

Koronavirüsle mücadele bir kez daha tedbirlerin önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bir müddet daha dişimizi sıkacağız güzel günlere de kavuşacağız'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2020 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2020 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki corona virüs önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünyadaki değişimin Türkiye açısından yeni ve büyük fırsat penceresi olduğunu belirten Erdoğan, ''Bir müddet daha dişimizi sıkacağız güzel günlere de kavuşacağız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Hep birlikte sabrettik ve neticeye doğru yaklaşıyoruz. Tedbirleri tavizsiz uygulamamız gerekiyor. Gereken iradeyi gösterip tarihi fırsatı değerlendireceğiz'' açıklamasında da bulundu.

''NORMALLEŞME TAKVİMİNİ OLGUNLAŞTIĞINDA PAYLAŞACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

''Salgın tedbirlerini, belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça inşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden tam hız dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası tekrar dolmaya başlayacaktır. Normalleşme takvimini olgunlaştığında paylaşacağız. Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi daha güçlendirmenin gayreti içinde olacağız. Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.