Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün gerçekleştireceği Katar ziyaretine ilişkin bir mesaj paylaşıldı. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed El Sani'nin davetlisi olarak bugün Katar'a bir ziyaret gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2019 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2019 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanlığının resmi Twitter hesabından paylaşılan mesaja göre Erdoğan, Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komite'nin Beşinci Toplantısı'nın gerçekleştirilmesi kapsamında 25 Kasım günü Katar'a resmi bir ziyarette bulunacak.

Söz konusu Komite Toplantısı'na ilgili bakan ve yetkililerin de katılım göstereceği bildirilirken, temaslarda ise Türkiye ile Katar arasındaki ilişkilerim tüm boyutlarıyla gözden geçirileceği, iki ülke arasındaki iş birliğinin tüm alanlarda daha da derinleştirilmesine ilişkin imkânların ele alınacağı vurgulandı.

Öte yandan, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulacağı aktarıldı.

Yüksek Stratejik Komite'nin Beşinci Toplantısı ile Türkiye ile Katar arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik çeşitli anlaşma ve mutabakat metinlerinin imzalanması planlanırken, Erdoğan'ın Türk-Katar Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığını ziyaret edeceğinin de öngörüldüğü ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.