Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan noktayı koydu: 'Kimse kusura bakmasın, yıkılacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklama yapan Erdoğan, Ayder ve Uzungöl'de kaçak yapıların kimseyi mağdur etmeden yıkımının yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2020 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2020 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan noktayı koydu: 'Kimse kusura bakmasın, yıkılacak'

Rize'nin Güneysu ilçesindeki evinden çıkarak makam aracıyla Güneysu İlçe Stadı'na geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada kendisini bekleyen helikopterle Ardeşen ilçesine geçti. Ardeşen İlçe Stadı'na iniş yapan helikopterden inen Erdoğan bu kez karayolu ile Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası'na gitti.

Ayder Yaylası yolunda duran ve yol kenarında mısır satan köylü kadın ve eşi ile sohbet eden Erdoğan, haşlanmış mısır satın alarak ödemesini de kendisi yaptı.

Erdoğan, kendisini takip eden basın mensuplarına da mısır ikram etti.

Daha sonra Ayder Yaylası'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle bir otelde kahvaltı yaptı.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Ayder Yaylası'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Ayder Yenileme ve Koruma Projesi kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"2022'NİN SONUNDA YENİ BİR AYDER ORTAYA ÇIKACAK"

Ayder Yaylası'nda incelemelerde bulunduktan sonra vatandaşların taleplerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Halkımızın da memnuniyetini de bizzat kendilerinden dinlemek suretiyle daha da memnun olduk. 2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak.Yeni Ayder bizim için özellikle turizmde çok ciddi bir çekim alanı olacak. Havalimanının da bitişiyle buraya gidiş gelişler çok da artacaktır.

Uzungöl ile de çalışmalar aynı şekilde devam edecek. Orada da çalışmalar başladı devam edecek.

Kaçak yapıların üzerinde ısrarla duruyoruz kimse kusura bakmasın bunların yıkımı olacak. Kimseyi de mağdur etmeden hak sahiplerine inşaatların yapımıyla birlikte haklarını teslim etmekte hiçbir zaman tereddüdümüz olmayacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.