Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 'Onaylanırsa her türlü imkan sağlanacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SMA hastası çocuklar için talimat verdi. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını "SMA hastası çocuklar için tedavi onaylanırsa her türlü imkan sağlanacak" ifadeleriyle duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2021 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2021 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 'Onaylanırsa her türlü imkan sağlanacak'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Varlık Fonu'na devredilen 75 milyon TL, SMA'lı çocuklar için kullanılsın" kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada "Bu milletin çocuklarıyla, o annelerin duygularıyla oynamak, siyasi muhalefet yapmak yakışmaz. Tedavi onaylanırsa, cumhurbaşkanımızın açık talimatıdır. O çocuklara her türlü imkan sağlanacak" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada düzenlenen ve sanat ile siyaset dünyasından çok sayıda kişinin destek verdiği kampanyada, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde satılmayan ve Varlık Fonu'na devredilen 75 milyon TL'nin SMA hastası çocukları için kullanılması istendi. Bu kampanyaya ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bilimsel kurullar onaylarsa çocuklar o tedaviye de alacak. Bu milletin çocuklarıyla, o annelerin duygularıyla oynamak, siyasi muhalefet yapmak yakışmaz. Bundan sonra da tedavi onaylanırsa, cumhurbaşkanımızın açık talimatıdır. O çocuklara da bu tedaviye erişme konusunda her türlü imkan sağlanacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.