Hava Durumu

Demet Akalın faturayı görünce isyan etti!

Demet Akalın, yaşamadığı evine gelen elektrik faturasını görünce şoke oldu, magazin muhabirlerine faturalarla ilgili isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Akalın faturayı görünce isyan etti!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz müjdesinin ardından sosyal medya hesabı Twitter'da yazıklarıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Demet Akalın, basın mensuplarıyla yaptığı kısa sohbette faturalara isyan etti. 

Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte UçanKuş TV'nin objektiflerine takılan Akalın'a muhabirler, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği doğalgaz rezervi müjdesini sordu. 

Bunun üzerine Demet Akalın, şunları söyledi:

''Muhteşem bir şey. Ülkemiz için inanılmaz gurur verici bir şey. Merak ettim bize ne kadar yeter diye. Çeşme'de olmamamıza rağmen çok yüksek elektrik faturası geldi.'

''Hiç yaşanmayan eve bir buçuk milyar gelmiş. Hayır ben doğalgazdan yakınmıyorum. Elektrik faturası çok yüksek geldi. Ondan yakınıyorum.''

Öte yandan Demet Akalın, doğalgaz müjdesinin ardından sosyal medya hesabından ''Karadeniz'de doğalgaz... Hayırlı olsun, acaba kaç sene yetiyor?'' sorusunu sormuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.