Hava Durumu

Demet Akalın'ın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Demet Akalın Şile'de konser öncesi kuliste görüntülendi. Ünlü şarkıcının bornozunun altına giydiği terliklerin 5 Bin TL olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Akalın'ın terliklerinin fiyatı dudak uçuklattı

Önceki akşam Şile'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne öncesi kulise girerken görüntülendi. Şile'deki mekâna bornozu ve terlikleriyle giren ünlü şarkıcının terliklerinin 5 Bin TL olduğu öğrenildi. Akalın'ın daha önce birkaç yerde de sahne almasından dolayı yorgun olduğu gözlendi.

Konseri esnasından havai fişeklerden rahatsız olan Akalın, müziği yarıda kesti ve "Şarkıya odaklanamıyorum, ben giderken patlatırsınız" dedi.

Akalın'ın konser öncesi kulise girerken giydiği terlikler ise olay oldu. Terlikler, Fransız modaevi Hermes imzalı ve fiyatı 5 bin lira.

Demet Akalın, Twitter'da açılan #SuriyelilerEvineDönsün başlıklı hashtag'e destek vererek, "Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum! Hırsızlık, gasp, bıçaklama haberlerinden bıktık" mesajını yazdı.

Şarkıcıya detsek verenler olduğu gibi tepki gösterenler de çoğunluktaydı. Birçok kullanıcı, Demet Akalın'ı ağır şekilde eleştirerek savaştan dolayı ülkelerinden ayrılmak zorunda kalan bu insanlarla empati kurmalarını önerdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.