Hava Durumu

Demet Akalın o isme seslendi: Nasıl itici oldun sen ya?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, televizyon izlerken yaptığı komik Instagram paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, sık sık ağladığı "Survivor"ı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Akalın o isme seslendi: Nasıl itici oldun sen ya?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, pandemi döneminde sahnelere çıkamadığı için yüzünü televizyona döndü. Yakın arkadaşı Alişan'la birlikte "Demet ve Alişan ile Sabah Sabah" programını sunan şarkıcı, gününün geri kalanını da genellikle televizyon başında geçiriyor. İzlediği programları ve dizileri her gün Instagram'da paylaşan Demet Akalın, çoğu zaman komik yorumlar da yapıyor. Ancak son dönemde paylaşımları daha çok "Survivor" ve "Masumlar Apartmanı" ağırlıklıydı. Bu sezonun en sevilen dizilerinden "Masumlar Apartmanı", ünlü şarkıcıyı o kadar üzdü ki, başrol oyuncusu Ezgi Mola'ya "Ağlatmamanız dileğiyle" yazan bir çiçek bile gönderdi.

Öte yandan, Demet Akalın'ın yıllardır çok sıkı bir takipçisi olduğu "Survivor" da son dönemde onu biraz üzmeye başladı. Son bölümlerde yarışmacıların aileleriyle yaşadıkları problemler çok sık yer buldu. Üzerine, yarışmacılara ödül olarak aileleriyle görüşme hakkı da verilince duygusal anlar tavan yaptı. Demet Akalın da gözyaşlarına hakim olamadı ve ağladığı anları Instagram'da paylaştı.

Bu kez isyan etti

Ama duygusal anlar artık Demet Akalın'ı etkilemiyor. Ünlü şarkıcı, mavi takımın çoğu üyesini itici bulduğunu üzerine basa basa söylüyor. Ezelden beri sinir olduğu Uğurtan Dora'ya, şimdi de diğer yarışmacılardan Steven'ı ekledi. "Komik değilsin. Nasıl itici oldun sen de ya?" diyen Demet Akalın, mavi takımdaki Poyraz'a da kendini kurtarması için çağrı yaptı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.