Hava Durumu

Demet Akalın yine şaşırttı: Siyasete girmeyi düşünüyorum

Demet Akalın müzik yazarı Kaan Ölker'e yaptığı açıklamada adeta içini döktü.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Akalın yine şaşırttı: Siyasete girmeyi düşünüyorum

Demet Akalın, son dönemde yaşanan çocuk cinayetleri ve istismar olayları nedeniyle siyasete yeşil ışık yaktı. Türkiye'deki tek dünya starının Tarkan olduğunu söyleyen Akalın, "Genç şarkıcılar boş hayaller kurmasınlar. Pasaporttan geçerken bilebir Tarkan'ı, bir Galatasaray'ı soruyorlar" dedi.

Şarkıcı, "Hazır taze taze sinirler tepemdeyken, artık bu kadar bebek katliamından, tecavüzlerden ve tacizlerden sonra ciddi ciddi siyasete girmeyi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Pink konserine giden şarkıcı, Türkiye'den bir dünya starı çıkmayacağını söyleyip, yurt dışına açılmaya hazırlanan genç şarkıcılara gönderme yaptı: 

"Lütfen bunu kabul edelim, Türkiye'de bir tek dünya starı var, o da Tarkan! Hiç kimse dünya starı olamayacak. Orta Doğu'da ünlü, başka yerlerde popüler olabilirsiniz ama Amerika sizin gibi güzel kadın ve erkeklerle dolu. Keşke olsalar ama Türkiye'den çok zor! Pasaporttan bile geçerken bir Tarkan'ı, bir Galatasaray'ı soruyorlar, o yüzden boş hayaller kurmasınlar!"

Milliyet'te yer alan habere göre Akalın, "Türkiye'de moda ikonu olduğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Asla düşünmüyorum. Çoğu zaman konuşulacağını bildiğim için giyiniyorum, tabii bu markalar insanlar giysin diye yapılıyor ve alıyorum. Kıyafetlerimin konuşulması bile reklamım, hani diyorlar ya 'Çirkin', 'Bedava verseler giyilmez',  "Ben böyle şeylere hiç takılmıyorum" yanıtını verdi.

  

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.