Hava Durumu

Demet Özdemir'den aşk sorularına yanıt: Bunu mutlaka görürsünüz.

Oyuncu Demet Özdemir, önceki gün reklam yüzü olduğu markanın yeni ürün tanıtımında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kariyeriyle ilgili planlarından bahseden Özdemir, aşk hayatıyla ilgili iddialara da noktayı koydu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Demet Özdemir'den aşk sorularına yanıt: Bunu mutlaka görürsünüz.

Tanıtımda muhabirlerle sohbet eden Demet Özdemir, kendisi kariyeri ve aşk hayatıyla ilgili konuştu.

'SERİ KATİLİ CANLANDIRABİLİRİM' 

İstediği bir rol olup olmadığı sorulan Demet Özdemir, şimdilerde kadrosunda yer aldığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinden örnek vererek, "Aslında drama geçiş benim için biraz öyleydi. İzleyiciler içinde öyle oldu. Şu an onun keyfini yaşıyorum. Bu dizi bittikten sonra yeni hayallere mutlaka kucak açacağım. Her projede, her dizide farklı bir şey yapmak benim için tabii çok büyük bir heyecan ve keyif olacaktır. Bir seri katili canlandırmak heyecan verici olur. Şimdi de çok psikolojik bir iş yapıyoruz. Bu da çok köşeleri olan dramı ağır bir iş ama seri katili canlandıran bir kadın güzel olabilir" dedi.

Kendisini hayatta tutan en büyük gücün ailesi olduğunu vurgulayan Özdemir, "En büyük gücüm ailem. Sonra arkadaşlarım, işim. İlk üç hep bunlar olmuştur" şeklinde konuştu.

TİYATROYA GÖZ KIRPTI 

Film projesinin olduğunu 'sürpriz' diyerek detay vermekten kaçınan Özdemir, tiyatro da yer almak istediği, "Dizilerde oynamadan önce tiyatro eğitimi aldım. Fakat hiç tecrübe edemedim. Çok isterim tiyatroda oynamayı. Bunun için uzun bir boşluğa ihtiyacım var. Kısa dönemde aklımda yok ama uzun vadede çok isterim" sözleriyle belirtti.

'TÜRKAN ŞORAY'I CANLANDIRMAK İSTERİM' 

Demet Özdemir, "Sanat camiasından kimin hayatını canlandırmak istersiniz?" sorusuna "Türkan Şoray'ı çok canlandırmak isterim. O Yeşilçam dünyasını, sinemasını canlandırmayı isterdim. Tabii onun dışında sayabileceğim çok saygın insanlar da var" diye yanıt verdi.

'İNSANLARIN SEVGİSİNİ KAYBETMEKTEN KORKARIM' 

Instagram hesabında 11 milyon takipçisi bulunan genç oyuncu, "İleride popülaritenizi kaybetmek gibi bir endişeniz var mı? şeklindeki soruya; "Popülarite kaybetmek korkum yok. Bu saatten sonra sevilmesem tabii ki üzülürüm. Bunu popülarite bağlamadığım için ikisini ayırabilirim. Kaybetmekten korktuğum şey aslında insanların sevgisi olur. Onunla ilgili de anlaştığım projelerde ve kendi yaşam tarzımda buna çok dikkat ettiğimi düşünüyorum. Tabii ki o korkum var" diye yanıt verdi.

'ERKEK ARKADAŞIM OLURSA MUTLAKA GÖRÜRSÜNÜZ' 

Demet Özdemir, son dönemde hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili de konuştu: Artık çıkan haberlere bir şey diyemiyorum. Sosyal medyamdan yeterince cevap vermeye çalışıyorum. Herkes merak ettiği için değil bu sorular devam etmesin diye. Herhalde açıklamalarımı yapmışımdır. Bir erkek arkadaşım olursa bunu mutlaka görürsünüz. Şu an hayatımda kimse yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.