Hava Durumu

Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Giydiği tişört dikkat çekti

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 2002 yılında AK Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baykal'ın röportaj sırasında giydiği tişört de dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2021 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2021 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Giydiği tişört dikkat çekti

2002 yılında CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal, o dönem okuduğu şiir yüzünden siyasi yasaklı olan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekle Meclis'e girmesini sağlamıştı.

Bu destek yıllar sonra bile konuşulmaya devam ederken, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

DENİZ BAYKAL: AKILLARI ALMIYOR

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk ve Cumhuriyet gazetesinden Sertaç Eş'e konuşan Baykal, siyasi fırsatçılık yapmadıklarını belirtti.

O dönem "Erdoğan'la anlaştı" iddialarına da tepki gösteren Baykal, temel inancının siyasi yasakların olmaması gerektiği olduğunu belirterek "Yasakların kaldırılmasını bazıları anlamıyor. Aklları almıyor" dedi.

GİYDİĞİ TİŞÖRT DİKKAT ÇEKTİ

Röportaj sırasında Baykal'ın giydiği tişört de dikkat çekti.

Önceki yıllarda bir AK Partili vekilin kendisine hediye etmiş olduğu tişörtün önünde Rusya'nın Sibirya bölgesinde yer alan Baykal Gölü'nün çizimi olduğu ve üzerinde Rus alfabesiyle Baykal yazdığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.