Hava Durumu

Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı!

TRT 1'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisinin başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu'nun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı!

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın konu alındığı TRT dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı.

Deniz Baysal Yurtçu, sosyal medya sayfasından sağlık durumunu anlattı:

Arkadaşlarr :) Haber doğru, covid oldum. Evde 10 günlük karantinadayım. İyiyim, moralim yerinde, sadece koku alamıyorum. Atlatacağım inşallah. Ama gerçekten iyiyim, merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız değilim, Barış da benimle bu süreçte. Evde ayrı ayrı takılıyoruz, o negatif çok şükür. En iyi ilaçlardan biri moral. Benim moralim de yerinde...

Barış Yurtçu-Deniz Baysal çifti, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile mutlu bir evlilik sürdüren Baysal, 30 yaşına bastı.

"İYİ Kİ VARSIN"
Eşinin doğum gününde romantik bir paylaşımda bulunan Barış Yurtçu, Deniz Baysal ile aşk pozunu Instagram hesabından yayınladı ve "Canımın içi... Dert ortağım... Dalgalı denizim... Deno'm... İyi ki doğdun, iyi ki varsın. Nice yıllara sevgilim" notunu yazdı.

Deniz Baysal da eşinin paylaşımına, "Sevgilim... Sen de iyi ki varsın, iyi ki benimlesin. Seni çok seviyorum" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.