Hava Durumu

Deniz Çakır'ın yerine kim gelecek? Bomba isim...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kadrodan çıkarılan Deniz Çakır'ın yerine kimin geleceği merak konusu. 4 kadın oyuncu ile görüşüldüğü, bunlardan birinin Burcu Biricik olduğu gelen bilgilere arasında...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz Çakır'ın yerine kim gelecek? Bomba isim...

ATV'nin reyting rekorları kıran ve en çok izlenen dizilerinin başında gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde son günlerde sular durulmuyor hergün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin başrol oyuncularından Meryem'e hayat veren Deniz Çakır'ın dizinin kadrosundan çıkarılması ise büyük yankı uyandırdı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni ve sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır ve Olgun Şimşek'in ardından hergün yeni iddialar ortaya atılıyor, izleyicinin ise kafası karışık.

2 KİLİT İSİMLE YOLLARINI AYIRDILAR

Yeni bölümlerde Meryem Çakırbeyli ve Kimsesiz Yaşar karakterleri artık dizide olmayacak. Peki diziden ayrılan 2 kilit ismin yerine kimler gelecek? Yapımcılar yeni oyuncu arayışına çoktan girdi bile.

Yeni sezonda özellikle Meryem karakterinin eksikliği nasıl giderilecek bilinmiyor fakat kulislerde 4 yeni kadın oyuncunun adı geçiyor.

ADI GEÇEN İSİMLERDEN BİRİ BURCU BİRİCİK

Hatta adı geçen kadınlardan biri de Burcu Biricik.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.