Hava Durumu

Deniz Çakır yerden yere vurdu! 'O kadar kafayı yemedim'

Deniz Çakır, Zeynep Ocak'ın sunuculuğunu yaptığı 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' programına konuk oldu. Çakır, Orta Doğu reklamlarında oynayan ünlülerle ilgili tepki çekecek açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2019 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2019 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz Çakır yerden yere vurdu! 'O kadar kafayı yemedim'

Deniz Çakır, Zeynep Ocak'ın sunuculuğunu yaptığı 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ünlü oyuncu, yurt dışına satılan projelerle ilgili "Bunun bana ne faydası oldu?" sorusunu sordu. Çakır, bundan sonra anlaşma yaparken buna dikkat edeceğini altını çizdi.

Çakır, Orta Doğu reklamlarıyla ilgili "Reklam geldi tabii Arap ülkelerinden. Ben o kadar da paraya muhtaç değilim. Ürdün'de tereyağ oynayacak kadar yemedim kafayı, çok şükür yatağımda rahat uyuyorum" dedi. Çakır'ın bu sözleri Orta Doğu reklamlarında oynayan birçok isme gönderme olarak algılandı.

Çakır, magazin manşetlerine çok çıktığını söyleyerek "Bir tane seni iyi yazdılar mı? Manşetler hep böyle gömmek üzerine. Kadın olmak orada çok dezavantaj. Aynı şeyi erkek yapıyor çok güzel abicilik oynuyorlar birbirleri ile" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.