Hava Durumu

Deniz kenarında parti yaparken balkon çöktü! Kayalıklara düştüler

ABD'nin Malibu kentindeki bir villada düzenlenen partide balkon çöktü. Plaj kenarındaki evin balkonunun alt kısmı kayalıktı. Ve balkonda bulunan yaklaşık 15 kişi bir anda kayaların üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan 9 yaralıdan 4'ünün durumu ağır.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2021 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Deniz kenarında parti yaparken balkon çöktü! Kayalıklara düştüler

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles kentindeki Malibu sahilinde parti yapılan bir evde balkon çöktü. Balkonun çökmesi sonucu 9 kişi yaralandı. Los Angeles İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun kritik olduğu aktarıldı. Yetkililer, olay sırasında balkonda yaklaşık 10 ila 15 kişi olduğunu, insanların yaklaşık 5 metre yüksekten düştüklerini açıkladı. Balkonun çöktüğü bölgede kayalıkların olduğuna dikkat çeken yetkililer, kimsenin ölmemesini büyük şans olduğunu ifade etti.

Görgü tanıklarından biri basına verdiği demeçte, "En iyi arkadaşlarımın ve kız arkadaşımın kayalara 5 metre yüksekten düştüğünü tam anlamıyla gördüm" dedi.

Evin hafta sonu için 6 kişi ile kiralandığı ve evde en az 30 kişinin olduğu öne sürüldü. Ev sahibi ise, evi kiralayanların parti yapmasının yasak olduğunu açıkladı. Balkonun çökme anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.