Hava Durumu

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Özgöz:  Esnafımızın sorunlarını birlikte aşacağız

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası, DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz'ü ziyaret etti. Başkan Özgöz, "Her zaman esnafın yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Özgöz:  Esnafımızın sorunlarını birlikte aşacağız

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Tak, Başkan Yardımcısı Fahrettin Bilgin, Servis Şoförleri odası Hasan Topçu, Yaymacılar Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu, Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özkan İlhan DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz´i il merkezinde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek tebrik ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Arif Tak ve diğer oda başkanları esnaf çalışanlarının sorunları, pandemi süreci ve diğer konularla ilgili fikirlerini dile getirdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz, "DEVA Partisi olarak esnafımızı toplumumuzun çok güçlü bir yapı taşı olarak görüyor. Esnaflarımız hem ilimizin ekonomisi hem de sosyal yapısı bakımından bizim için önemli. Sizlerin de katkılarınızla esnaflarımızın ve sanatkârlarımızın sorunlarını birlikte aşacağız.   Her zaman esnafımızın yanındayız" dedi.

                                                                                                      

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.