Hava Durumu

Dikkatsizlik ölüm getirdi! Karşıdan karşıya geçerken hayatını kaybetti

Konya'da yol kenarına aracını park ederek yolun karşısına geçmek isteyen Alpay Paytar, minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 07:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dikkatsizlik ölüm getirdi! Karşıdan karşıya geçerken hayatını kaybetti

Kaza, 00.30 sırlarında Konya-Seydişehir Karayolunun 37'inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Seydişehir tarafından Konya istikametine seyir halinde olan Alpay Paydar idaresindeki 31 YC 399 plakalı kamyonetinin yağı azalması üzerine yol kenarındaki petrolden yağ almak için yapım aşamasındaki yol üzerine kamyonetini park etti. Yolun karşı şeridinde bulunan petrole gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan 43 Yaşındaki Alpay Paytar'a Antalya'ya ticaret için gittiği öğrenilen Durali A. idaresindeki 35 CCA 10 plakalı minibüs çarptı.

Alpay Paytar

Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan Paytar'ı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Yardım Ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Alpay Paytar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Paytar'ın cenazesi otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.