Hava Durumu

Dilek Pehlivan Keskin Bıçak'la dünyaya açıldı

Sanatçı yazar Dilek Pehlivan yapımcılığını ve prodüktörlüğünü yaptığı sözü müziği yine kendisine ait olan Keskin Bıçak adında yeni hareketli şarkısını Amerikalı dağıtım şirketi Tunecore ile dünya genelinde sevenlerine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2021 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2021 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dilek Pehlivan Keskin Bıçak'la dünyaya açıldı

Şarkının sözleri ve müziği Dilek Pehlivan imzası taşırken. Keskin Bıçak şarkısının aranjörlüğünü başarılı Dj Murat Uyar yapmış. Fotoğraf çekimlerinde stil olarak savaşçı prenses imajıyla güçlü bir kadın profili çizen sanatçı. Klip çekiminde sanat yönetmenliğini de üstlenerek sanatçı klibinde Hollywood yapımlarını aratmayacak görselde bir klip ortaya çıkarmış.

Klip dünyaca ünlü fantastik ve aksiyon filmi Game of Thrones ile kıyaslanıp oldukça dikkat çekiyor. Klipte kullanılan demir taht , kılıçlar ,mızraklar, şövalyeler , kostümler ve ateş dansçıları bizi ortaçağa götürüyor. Şarkı ve klip bize tarihten günümüze kadın erkek ilişkileri arasındaki savaşı, ilişkilerdeki söz sahibi otorite olma birbirleri üzerindeki güç kurma kavgası bunu gösteriyor. Kadın erkek aşkını aralarındaki çekişmeyi, ortaçağdaki gladyatörlerin arena dövüşlerine benzetilip farklı bir bakış yorum getirilmiş aşka klipte.

Dünya çapında ilk kez bir klipte kılıç kullanılarak çekim yapma özelliği taşıyor Keskin Bıçak şarkısı ve sanatçı Dilek Pehlivan çekimlerin zorlu geçtiğini kılıç kullanmanın ağır ve spor yapmaktan daha yorucu olduğunu dile getiriyor. Sanatçı büyük emekli klibini sahibi olduğu youtube kanalı Dilek Pehlivan TV' den yayınladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.