Hava Durumu

Diva Bülent Ersoy iki çanta için 250 bin TL ödedi!

Sanat müziğinin en güçlü ismi Bülent Ersoy, lüks bir markanın iki çantasını yurt dışından getirmek için harekete geçti. Türkiye olmayan çantaları getirtecek olan Bülent Ersoy, kesenin ağrını açarken arkadaşını çantaları almak için yurt dışına gönderdi. Ersoy'un iki çanta için 250 bin TL ödeyeceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2021 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2021 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Diva Bülent Ersoy iki çanta için 250 bin TL ödedi!

Lüks harcamaları ve kürk sevdası ile bilinen Diva Bülent Ersoy, yaz mevsimi için gardırobunu tamamen yenilerden Türkiye'de olmayan dünyaca ünlü markanın iki çantası için kesenin ağzını açtı.

Yurt dışından getirteceği çantası için harekete geçen Ersoy, adeta sınır ötesi operasyon düzenledi. Takvim'in haberine göre; Diva'nın çok istediği iki çanta Nice ve Katar'da bulununca Bülent Ersoy'un yakın dostu Ebru Erten, harekete geçti. Ebru Hanım, çantalar için önce Fransa'ya ardından Dubai'ye uçtu.

Çantaların biri 7 bin 800, diğeri ise 15 bin 600 dolar olan iki çantaya toplamda 23 bin 400 dolar yani yaklaşık 200 bin TL ödendi. İşin içine yol ve konaklama girince de Diva'ya çantaların maliyeti neredeyse 250 bin TL'ye oldu. Bu arada büyük emeklerle satın alınan çantalar, yarın yani Diva'nın yaş gününde Türkiye'de olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.