Hava Durumu

Diyanet'ten 'Kadir Mısıroğlu' açıklaması: 'Tamamen insani duygularla...'

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Kadir Mısıroğlu ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, "9 Kasım'da 14.30'da tamamen insani duygularla yapılmış bir hasta ziyaretidir" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2018 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2018 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Diyanet'ten 'Kadir Mısıroğlu' açıklaması: 'Tamamen insani duygularla...'

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geçen günlerde ayağından bir operasyon geçiren ve tedavisinin ardından taburcu olan Kadir Mısıroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin medyada yer alan fotoğraflarda, Erbaş'ın, Mısıroğlu ile bazı kitaplar üzerine sohbet ettiği görüldü.

Erbaş'ın Atatürk'le ilgili yaptığı açıklamalarla zaman zaman tepki toplayan Mısıroğlu'nu 10 Kasım arifesinde ziyaret etmesi tartışma yarattı.

DİYANET AÇIKLAMA YAPTI

diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın yazar Kadir Mısıroğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret sonrası gelen tepkiler üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş'ın bir ziyareti ile ilgili bazı medya mecralarında gerçeklerle bağdaşmayan haber ve yorumlar yapıldığı görülmektedir. Söz konusu ziyaret 9 Kasım 2018 tarihinde saat 14.30 sularında ve tamamen insani duygularla yapılan bir hasta ziyaretidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.