Hava Durumu

Doğanbey'de asansör isyanı!

Bursa'da şehrin göbeğindeki 22 katlı Doğanbey konutlarında asansörler belediye kararı ile kapatıldı. Üst katlarda yaşayan vatandaşlar duruma isyan ederken, MHP Osmangazi Belediyesi Meclisi Grup Sözcüsü Cemil Aydın da, belediyeden bir an önce açıklama beklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doğanbey'de asansör isyanı!

Yapıldığı günden bu yana Bursa'nın en çok tartışılan yapılarından biri olan Doğanbey konutlarında şimdi de asansör sıkıntısı yaşanıyor. Şehir merkezine yapılan 22 katlı Doğanbey konutlarındaki çoğu katlarda asansörler belediye ekipleri tarafından güvenlik gerekçesiyle kapatıldı. Özellikle üst katlarda oturanlar asansörün kapatıldığını görünce büyük şok yaşadı.

AMBULANS GELSE NASIL İNİP ÇIKACAK?

Komşusuyla konuşan bir kadın, "21. katta annem oturuyor. 85 yaşında. Ona ekmek getirmiştim, nasıl götüreceğim. Ben de 55 yaşındayım" diye dert yandı. 14. katta oturan Abidin Özaydın ise, "Asansörler çalışmıyor. 3 tane asansörümüz var. Yönetim buna bir türlü çözüm bulamadı. 22. katta oturan yaşlılar var. Onlar nasıl çıkıp, inecek. Bir an önce çözüm bekliyoruz. Daha öncede bu sıkıntılar oluyordu. Belediye daha önce gelip kontrol etmişti. Kullanımı tehlikeli diye mühür vurmuştu. Geçici olarak çözümler yürütülüyor. Daire sahibi olarak gerekli şeyleri yetkililere söyledim. Onlar da devamlı çözümü erteliyor. Rahatsız birisine ambulans gelse, nasıl inip çıkacak. Asansör olmadığı için bekliyorum " diye konuştu.

MHP'DEN BELEDİYEYE ÇAĞRI!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Osmangazi Belediyesi Meclisi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Doğanbey toplu konutlarında bütün asansörler bu sabah itibariyle mühürlenerek kullanıma kapatıldı. Kapatılmasının gerekçesi ve ne zaman çözüme kavuşturulacağı, bölge sakinlerine, kamuoyuna açıklanmalı. Asansörlerin tamamen güvenli bir duruma getirilmesi sağlanmalıdır" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.