Hava Durumu

Doğancı'daki 'toz' sorununa jet müdahale: 'Böyle bir hız havayollarında yok'

Bursa'nın Doğancı Mahallesinde araçların geçişi sırasında kalkan toz, bitkilere ve hayvanlara zarar verdi, köy halkını ise perişan etti. Durumun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na iletilmesinin ardından harekete geçen ekipler, 10 içinde köy yoluna asfalt dökerek sorunu çözdü.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2020 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2020 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doğancı'daki 'toz' sorununa jet müdahale: 'Böyle bir hız havayollarında yok'

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Doğancı Mahallesinin yolundaki tozdan dolayı perişan olan köy halkının sıkıntısını kısa sürede çözdü.

Tozdan dolayı bitkilerin ve hayvanların da zarar gördüğünü belirten Muhtar Mustafa Arı, "Derdimizi Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Gazali Şen Bey'e ilettik. Gazali Bey tatilde olmasına rağmen sorunumuza ilgi gösterdi. Ben Doğancı Muhtarı olarak öncelikle çok mutlu oldum. Böyle bir hız havayollarında bile yok! Büyükşehirden asfalt için arayıp, 'Önümüzdeki hafta köyünüze asfalt dökülecek. Müteahhit firmaya verildi' bilgisi verildi" dedi.

10 Gün içinde BBB Yol İşleri Şube Müdürlüğü Satıh kaplama asfalt ekip başı ekibiyle beraber köye gelerek gerekli hizmeti verdiklerini belirten Arı, "Doğancı Muhtarı olarak Büyükşehir Ulaştırma Daire Başkanı Gazali Şen Bey'e köyümüz adına çok teşekkür ederim. Devletin güzel yüzünün gösterilmesi noktasında doğru insanları bu görevlere getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanımıza da çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.