Hava Durumu

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Kornoşor: 'Türkiye'yi karış karış geziyoruz'

Doğru Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Seza Kornoşor, partinin gelecek seçimlere katılabilmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi. Türkiye'yi karış karış gezdiklerini belirten Kornoşor, "Şu ana kadar 43 ilin başkanı belirlendi. Yıl sonuna kadar teşkilatlanmayı bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2020 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2020 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Kornoşor: 'Türkiye'yi karış karış geziyoruz'

Eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Türkiye'nin 97'nci partisi olan Doğru Parti, teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

Doğru Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda partinin isim önerisinin sahibi Mehmet Seza Kornoşor, sosyal medya üzerinden parti çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek seçimlere katılabilmek için Türkiye'yi karış karış gezdiklerini belirten Kornoşor, "Bir Kars'tayız, bir Edirne'deyiz. Son 20 günde birçok ile ziyaret gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta Ege Bölgesi ziyaretlerimiz olacak. Şu ana kadar 43 ilimizin başkanı belirlendi. Yıl sonuna kadar 81 ilde teşkilatlanmayı bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. Kadın ve gençlere çok güvendiklerini vurgulayan Kornoşor, "Bu ülkenin esas sahipleri onlar. Türkiye'nin en önemli 2 ili Ankara ve İzmir'de kadın başkanımız var" örneğini verdi.

DEPOLARIMIZ DOLU OLACAK

Konuşmasında Türkiye'yi eğitimde, enerjide, tarımda potansiyelinin çok üzerine taşıma hedeflerinin olduğunu belirten Kornoşor, "Üretimi artıracağız, enerjide dışa bağımlılığı yok edeceğiz. Özellikle tarım projelerine çok önem veriyoruz. Çiftçimizin ürettiği malların depolanması, pazarlanması konusunda adımlar atacağız. Bir envanter oluşturup hangi bölgede hangi ürünün yetişeceğiyle ilgili planlamalar yapacağız. Çiftçiye nefes aldıracağız. Depolarımız, ambarımız dolu olacak. Halkımıza da makul fiyattan ürünlere ulaşma imkanı sunacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.