Hava Durumu

Dolmabahçe'de 3 saatlik kritik zirve!

Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. 3 saat süren toplantıda bölgedeki gelişmeler ele alındı. Toplantı sonrası İletişim Başkanı Fahrettin Altun yazılı bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2020 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2020 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dolmabahçe'de 3 saatlik kritik zirve!

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde 3 saat süren bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantıya Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı.

Toplantıda bölgede yaşanan son gelişmeler ele alındı.

Toplantı sonrası İletişim Başkanı Fahrettin Altun yazılı bir açıklama yaptı.

Toplantıda, Irak'ta yaşanan son gelişmeler, ABD-İran gerginliği, Libya ve Suriye'deki son durumların bütün boyutlarıyla ele alındığını aktaran Altun, "Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin bölgesel gelişmeler karşısındaki yapıcı tutumunu sürdürmesi gerektiğini, barış ve istikrarın teminine yönelik etkin adımların atılmaya devam edilmesini ve diplomasinin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanılması gerektiğini özellikle vurguladı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.